Trenger du hårprodukter?

Alle salongene våre vil holde åpent :
Lørdag 4 april kl 12-14 for produktsalg!

Luggen Molde Storsenter:
Lørdag 4 april 12-14
Mandag 6 april kl 12-14

Luggen Amfi Moa
Lørdag 4 april 12-14
Mandag 6 april 12-16

Luggen Futura
Lørdag 4 april 12-14

Det kan være utfordrende å skulle ordne seg på håret i disse dager hvis det er lenge siden du har klipt deg eller begynner å få lang ettervekst.

Hva kan du gjøre mens du venter på at salongene skal åpne igjen?

Hårkur

Har du tørre spisser som skulle vært klippet, kan en hårkur gjøre underverker. Et sunt hår ser uansett flott ut og kan hjelpe deg til å se bedre ut, til tross for både ettervekst og slitte tupper. I tillegg forbereder du håret til neste frisørbesøk.

Unn deg hjemmepleie med en god hårkur som gir deg masse pleie, i form av fuktighet og proteiner. K-PAK Deep -Penetrating Reconstructor er kåret til verdens beste hårkur av bransjens egne hele 15 år på rad. Og dette er ikke uten grunn. Hårkuren bygger opp et kjemisk behandlet hår fra innsiden og ut med hårets egne byggestener. Kuren tilfører håret elastisitet, styrke og glans.

Avslutt gjerne med en intens fuktighetsbehandling i samme serie for maks effekt - K-PAK Intense Hydrator. Denne fuktighetskuren er tilpasset tørt - og ekstremt tørt eller skadet hår og er en uslåelig kombinasjon å påføre etter K-PAK Reconstructor.

La begge kurene virke i 3-5 minutter i håndkletørt hår før de skylles ut.

Fresh blondfarge

Har blondfargen din blitt litt blass og matt? Da kan Blonde Life Brightening Shampoo og Blonde Life Brightening Conditioner være redningen. Denne duoen gjør blondfargen klar, ren og glansfull ved å fjerne belegg av spor og mineraler, samtidig unngår den at fargen blir matt og gulner.

Dette er en skikkelig rescue 911 for blondt hår. Du vil oppleve en blank, glansfull og fresh blondfarge allerede et første vask.

Kald blondfarge

Har blondfargen din fått gulskjær og blitt litt gylden i det siste? Da kan Blonde Life Violet shampoo og conditioner være redningen. Dette radarparet av lillaprodukter nøytraliserer bort gulskjær og etterlater håret med en fin kald blondfarge.

Et godt tips er å la shampoo og conditioner virke et par minutter før du skyller ut. Da får pigmentene tid til å virke.

ETTERVEKST? 

Da bør du prøve en tørrshampoo!

Tørrshampoo gjør faktisk at etterveksten ikke blir like markert pga. at den løfter røttene og absorberer noe av oljen i røttene. Våre favoritter som gir deg løft i bunnen er disse to.

Weekend Hair, Dry Shampoo er en tørrshampoo som gir følelse av nyasket hår. Sprayen absorberer olje i røttene og håret føles rent og dufter godt. Dette kan gi inntrykk av at etterveksten ikke er like markert.

Bodyshake er ikke en tørrshampoo, men den er et godt alternativ for deg som ønsker enda mer spenst enn hva en tørrshampoo gir. Dette er en tørrspray på gass som gir fyldig volum og følelsen av mer hår. Inneholder pudder som gir massiv spenst i røttene og varer hele dagen.

Vi har hårprodukter fra blant annet Wella, SP,  L`Orèal, Kèrastase, Joico, KMS, Tigi, Matrix, Moroccanoil, Seb Man, American Crex, Cutrin og ID wax.

Vi selger også børster, glattetenger og krøllstaver fra HH Simonsen.

Velkommen til oss! 

Ekspertise med glødende engasjement.